Bill Gates aiheuttaa närää naapurustossa – rakentaa 40 miljoonan euron ökykartanon uudestaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Maailman rikkaimpiin ihmisiin kuuluvat Bill ja Melinda Gates ehtivät hankkia Yhdysvaltojen San Diegosta hulppean merenrantakiinteistön juuri ennen avioeroaan. Nyt näyttää siltä, että Bill Gates pitää paikan itsellään. Hän ei kuitenkaan ollut tyytyväinen 43 miljoonaa dollaria, eli 39 miljoonaa euroa maksavaan kiinteistöön.

Alkuperäinen kuuden makuuhuoneen ökykartano on purettu kokonaan ja 66-vuotias Gates näyttää rakentavan siitä itselleen hulppeaa poikamiesboksia. Del Marin alueella asuvat naapurit ovat suuresta työmaasta raivoissaan. New York Post kertoo naapureiden kärsivät meluhaitoista niin paljon, että perheiden lapset eivät saa nukuttua. Työn on määrä valmistua elokuuhun mennessä, joten töitä tehdään kellon ympäri.

– Heidän ostamansa koti oli moitteettomassa kunnossa, enkä tiedä, miksi hän haluaa purkaa sen, paikallinen kiinteistönvälittäjä ihmetteli.