Halo-pelisarjasta televisiosarja – katsottavissa suoratoistona

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suosituissa Halo-peleissä pelaaja heitetään supersotilas Master Chiefin kenkiin ihmiskunnan ja vihamielisen Covenant-liittouman välisen sodan eturintamille. Nyt jo 20 vuoden ajan jatkuneen toiminta- ja scifi-pelisarjan pohjalta on tehty tv-sarja.

Halo-televiosarja ei perustu suoraan yhteenkään pelisarjan osaan, vaan kyseessä on oma jatkumonsa. Master Chiefin roolissa nähdään muun muassa Orange is the New Black ja Weeds -sarjasta tunnettu Pablo Schreiber. Muissa rooleissa ovat muun muassa Natascha McElhoe, Yerin Ha ja Bookem Woodbine.

Halo-pelien pohjalta suunniteltiin alun perin elokuvaa lukuisten nimekkäiden ohjaajien ja tuottajien tahoilta. Elokuvasuunnitelmien kariuduttua projekti muutti muotoaan tv-sarjaksi. Halon ensimmäinen jakso julkaistiin Paramount Plus -suoratoistopalvelussa 24. maaliskuuta.