Nina Agdal sykähdyttää alusvaatteissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sports Illustrated -malli Nina Agdal esitteli taannoin sosiaalisessa mediassa hyvää kuntoaan juoksemalla puolimaratonin juoksumatolla. Luonnonlapseksi itseään kuvaileva tähti on alkanut tekemään mallin töiden ohella uraa myös ravintoneuvojana ja kunto-ohjaajana. Viime aikoina Agdal on aktivoitunut rohkeiden kuvien julkaisijana.

Nina täytti lauantaina 30 vuotta ja sen kunniaksi hän julkaisi upeita kuvia, joissa hän poseeraa alusvaatteisillaan. Agdal osoittaa olevansa edelleen huippukunnossa ja toteaa kuviensa yhteydessä, että 30 vuotta on uusi 20 vuotta. Kuvien perusteella se voi hyvinkin pitää paikkansa.

30-vuotias tanskalainen mallikaunotar Nina Agdal julkaisi taannoin sosiaalisessa mediassa päivityksiä, jotka kuvastivat sitä millaisena hän esiintyy siviilissä omille ystävilleen ja miltä hän haluaa näyttää sosiaalisessa mediassa 1,6 miljoonan seuraajansa silmissä. Agdal tunnetaan siitä, että hän avaa arkeaan joskus hyvinkin rohkeasti seuraajilleen, joita on kertynyt jo 1,6 miljoonaa.