Kim Kardashian esitteli Pete Davidsonin tatuoinnin tekstiä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kim Kardashianin ja koomikko Pete Davidsonin parisuhde on ollut kuukausien ajan yksi viihdemaailman puhutuimmista tapahtumista. Suhde on jo niin pitkällä, että Davidson on ottanut uudesta tyttöystävästä häntä muistuttavan tatuoinnin. Kim esitteli tatuointia Instagram-tarinoissaan.

– Tyttöni on asianajaja, olkapään alle otetussa tatuoinnissa luki englanniksi.

Kim Kardashian ei ole virallisesti asianajaja, ainakaan vielä. Tähti läpäisi taannoin ensimmäisen vuoden lakiopiskelijoille Yhdysvalloissa teetettävän kokeen. Kimillä on vielä edessään varsinainen lakitentti, jonka läpäiseminen ei ole läpihuutojuttu.

Kyseessä ei ole Peten ainoa Kim-aiheinen tatuointi. Taannoin fanit huomasivat somevideossa tähden rintaan ilmestyneen myös Kim-tekstin.