Korealaiseksi muuttuva brittimies: ”Seuraavaksi pienennän sukuelimeni”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Brittiläinen Oliver ”Oli” London on muodostanut pakkomielteen K-pop -bändiin BTS. Mies on muokannut ulkonäköään plastiikkakirurgian avulla, jotta hän näyttäisi mahdollisimman paljon yhtyeen päälaulaja Jimiltä. Nyt hän aikoo mennä astetta pidemmälle unelmissaan.

London Oli aikoo matkustaa kasvojen ja kaulan kiristysleikkaukseen Turkkiin. Hän kuitenkin suunnittelee entistäkin rajumpia toimenpiteitä.

– En halua ihmisten loukkaantuvan tästä, mutta Koreassa sukuelin on noin kahdeksan senttimetriä ja minua arvostellaan sen takia koko ajan. Ihmiset sanovat, että en voi olla sataprosenttisesti korealainen, ja minä haluan olla sitä 100-prosenttisesti!, London Oli tuumi Newsweekille.

– Haluaisin toisin sanoen pienentää sukuelintäni, jotta olisin enemmän korealainen. Niin pitkälle olen valmis menemään. Olen selvittänyt, että se on mahdollista Thaimaassa ja maksaa noin 6.000-8.000 dollaria. Kyseinen leikkaus olisi kuitenkin hyvin harvinainen, hän pohdiskelee ja harmittelee myös kätensä olevan liian suuret korealaisiin verrattuna.

Mies on käyttänyt 20 leikkaukseen yli 220.000 euroa muuttaakseen ulkonäkönsä korealaiseksi. Hän indetifioituu jo korealaiseksi mieleltään ja sielultaan, mutta haluaa palavasti myös näyttää siltä. Hän myöntää olevansa kauneusleikkauksiin koukussa, koska tyytyväisyys omaan ulkonäköön säilyy muutaman kuukauden leikkauksen jälkeen ja sitten hän haluaa muokata sitä lisää.

Lontoossa asuva mies innostui taannoin korealaisesta kulttuurista asuttuaan hetken Etelä-Koreassa. Hän on luonut uraa K-pop -artistina, mutta miehen ulkonäkömuokkaukset tuntuvat kiinnostavan ihmisiä eniten.