Video: Lotta Hintsa biksuissa Sports Ilustratedin kuvauksissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuoden 2013 Miss Suomi Lotta Hintsa tunnetaan nykyään ammattilaisena vuorikiipeilijänä. Tähti saatetaan nähdä lähitulevaisuudessa maailmankuulun Sports Illustrated -urheilulehden uimapukunumerossa. Taannoin hänet valittiin Sports Illustrated Swimsuit -lehden Model Search -finalistien joukkoon.

Parhaillaan Hintsa nähdään videolla, jossa hän poseeraa maailmankuulun uimapukulehden kuvauksissa Punta Canassa sijaitsevan Hard Rock Hotellin uimarannalla.

– Olen ollut vuosien ajan SI Swimsuitin fani. Brändi puoltaa vahvoja naisia ja edistää muutosta sen suhteen, kuinka mediät nähdään naisina. Heidän tapansa määritellä naisellisuus on minulle äärimmäisen inspiroivaa, ja heidän viestinsä tukeminen on suuri kunnia, Hintsa jatkoi.