Natalia Borges rantalomalla – ei jätä miehiä kylmäksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallimaailman kirkkaimpaan kärkeen nousee vuosittain muutamia uusia kaunottaria, jotka onnistuvat pysyttelemään jonkin aikaa huipulla. Yksi tulevaisuuden tähdistä on brasilialainen Natalia Borges, joka nousi muutama vuosi sitten paparazzien tähtäimiin, mutta ei vieläkään paistattele kovin usein julkisuuden valokeilassa.

Nyt Natalia on suunnannut viettämään aurinkolomaa yhdessä miesystävänsä kanssa. Pariskunta poseerasi rannalla auringonlaskussa, jota Natalia ihasteli valkoisiin biksuihin pukeutuneena. Samoihin aikoihin hän kuvasi itsensä myös peilin kautta keltaisissa biksuissa.

Brasilialainen Natalia Borges on mallikaunotar ja näyttelijä, joka odottaa vielä varsinaista läpimurtoaan kansainvälisillä mallimarkkinoilla. Esimerkiksi kotimaassaan hän on seurattu julkkistähti, koska hänen aviomiehensä on New Yorkissa vaikuttava yökerhomoguli Michael Satsky.