Suomalainen realityjulkkis Elena Vikström: ”Voin todeta omistavani nyt 20 000 euron pepun”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sinkut paljaana -ohjelmassa esiintynyt Elena Vikström on kaunis ja näyttävä nainen. Transsukupuolinen neitokainen on muokannut ulkonäköään vuosien aikana useilla eri kauneusleikkauksilla. Hän on käynyt viime vuosina kolmessa takapuolen kohotusleikkauksessa.

– Olen pohdiskellut mielessäni, että olisipa hienoa kuvata dokumentti matkasta plastiikkakirurgin pöydältä valmiiseen lopputulokseen. Sen kuvaamisessa menisi noin 6 kuukautta, ja se voisi avata monenkin taviksen silmiä siitä onko kirurginen muokkaus ”helppoa”, Elena Vikström kirjoittaa karun kuvan yhteyteen Instagramissa.

Nainen esittelee vartalonsa mustelmia leikkauksen jälkeen ja näky on hurja. Ulkonäkömuokkauset eivät tule ilmaiseksi ja helpolla edes kirurgin veitsen alla – kuten eivät tule myöskään kuntosalilla rehkiessä.

– Ensinnäkin voin todeta omistamani nyt 20.000 euron pepun. Olen läpikäynyt kolme peppuleikkausta muutaman vuoden sisällä. Normaalille ihmiselle tuollainen raha on ihan hirveä määrä, sillä saisi jo todella hienon auton tai vaikka pienen kesämökin jostakin pohjoisen paikkakunnalta. Ei ole ihan helppo saada kokoon tuollaista rahaa, nainen myöntää.

Hän kertoo kärsineensä valtavista kivuista leikkauksen jälkeen. Elena pyörtyi pelkästään vessassa käydessään. Moni onkin miettinyt, kuinka pitkälle olisi itse valmis menemään kauneutensa vuoksi.