Travis Scott esiintyi ensi kertaa festaritragedian jälkeen – nousi lavalle yksityisbileissä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hiphop-tähti Travis Scott nousi marraskuussa otsikoihin kyseenalaisisa merkeissä. Räppärin esiintyminen Astroworld-tapahtumassa Texasin Houstonissa sai traagisen käänteen 10 ihmisen hengen vaatineen onnettomuuden vuoksi.

Nyt Travis Scott on esiintynyt yleisölle ensimmäistä kertaa Astroworld-tragedian jälkeen. Räppäri esiintyi lauantaina 26. maaliskuuta Kalifornian Bel Airissa yksityisissä Oscar Gaalan etkojuhlissa. Paikalla olivat muun muassa Leonardo DICaprio, räpäri YG sekä tennistähdet Venus ja Serena Williams.

TMZ-sivuston mukaan Travis Scottin esiintyminen yksityisbileissä jäi varsin lyhyeksi. Tähden kerrotaan kuitenkin olleen juhlissa hyvillä mielin. Tähden on-off -puolisoa, Kardashianit-tähti Kylie Jenneriä ei tapahtumassa nähty.