Lottie Moss lipsautti somekuvassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen Lottie Moss tunnetaan jo 1990-luvulla kuuluisuuteen nousseen huippumalli Kate Mossin pikkusiskona. Isosiskonsa tavoin myös 23-vuotias Lottie on luonut uraa mallina. Viime aikoina hän on avautunut asenteistaan aikuisten väliseen intiimiin kanssakäymiseen liittyen. Taannoin Lottie paljasti kärsineensä vakavasta alkoholismista.

Usein rohkeissa kuvissa jopa alastomana poseerannut Lottie on kyennyt tähän saakka peittämään kuitenkin kaikkein intiimeimmät ruumiinosansa, mutta nyt häneltä lipsahti hieman liikaa. Tarkkasilmäisimmät seuraajat nimittäin huomasivat, että somekuvassa onkin yllättäen paljastunut hieman liikaa hänen toisesta rinnastaan. Aika näyttää poistaako somepalvelu kuvan.

Lottie Moss kertoi taannoin pitävänsä petihommia ihmisen perustarpeena ja vertaa niiden harrastamista hampaiden pesuun. Hänen mukaansa kyseessä on jokaiseen päivään kuuluva aktiviteetti. Lottie sai taannoin potkut mallitoimistostaan asenteensa vuoksi ja siksi, että perusti rohkeita kuvia julkaisevan tilin aikuisviihteeseen keskittyneeseen palveluun. Se oli mallitoimistolle liikaa.