Sorsaemon poikaset kuoriutuivat synnytyssairaalassa – söpö näky videolle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalaisessa synnytyssairaalassa todistettiin taannoin hieman erilaista syntymää kuin normaalisti. Sairaalan alueella kuoriutui kokonainen pesueellinen sorsanpoikasia.

Sorsaemo oli lentänyt Floridan Jacksonvillessä sijaitsevan Baptist Medican Center Beaches -sairaalan sisäpihaan. Lintu päätyi munimaan munansa sisäpihalle rakentamaansa pesään. Poikasten kuoriutumisen jälkeen vastaan tuli ongelma, sillä emo ei kyennyt poistumaan paikalta enää lentämällä pienokaistensa kera.

Sorsaperhe sai CNN-uutissivuston mukaan lopulta avukseen sairaalan työntekijöitä, jotka saattoivat linnut turvallisesti ulos sairaalasta sen sisätilojen käytävien kautta. Viraalina levinneellä videolla henkilökunta yrittää hellävaraisesti johdattaa sorsat oikealle tielle lautojen avulla.