Aikamatkaaja väittää: Tuleva koronaviruksen Omega-variantti kaikkein tuhoisin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

TikTokissa leviää viraalina videoita, joita julkaiseva mies väittää olevansa aikamatkustaja vuodelta 2714. Aery Yormany kertoo perustaneensa videopalvelun tilinsä ihmiskuntaa auttaakseen. Hän on aiemmin ennustanut useita tapahtumia myös pieleen tai niitä ei ole pystytty todistamaan tapahtuneeksi.

Maailma on muuttunut. Koronaviruspandemia jää historiaan aikakautena, kun ihmiskunnan terveys, tiede, media, talous ja politiikka sekoittuivat kaikki yhteen muodostaen äärimmäistä polarisointia, eli kahtiajakoisuutta ihmisten välille. Aery Yormany kertoo, että 19. huhtikuuta maailmalla leviää uusi Omega-variantti.

– Se on pahin kaikista, hän kirjoittaa.

Hän ennustaa myös muita tapahtumia, kuten sen, että toukokuussa löytyy suuri kultaesiintymä ja elokuussa Yhdysvaltojen itärannikolle iskee valtava hurrikaani. Se on tuhoisin kuin koskaan aiemmin. Kolmas maailmansota alkaa hänen mukaansa ensi vuonna 3. maaliskuuta.

@aesthetictimewarper There is a lot you need to know… #fyp #fypage #timetravel #timetraveler #timewarper #xyzbca #viral ♬ Voice of Ripples – Aery Yormany