Aubrey O’day pinkillä uimarannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Los Angelesissa asuva glamourmalli ja laulaja Aubrey O’Day nousi tunnetuksi realityohjelmien kautta. Sittemmin hän seurusteli pitkään salasuhteessa Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpin pojan Donald Juniorin kanssa. Nainen joutui syksyllä skandaalin pyörteisiin paparazzin kuvattua hänet Palm Springsissä.

Nyt Aubrey hämmästyttää biksukuvallaan, jossa hänen kurvikas vartalonsa jää kerrankin huomiossa toiseksi. Povipommi on nimittäin suunannut Komodon saarelle, jossa sijaitsee yksi maailman seitsemästä vaaleanpunaisesta uimarannasta. Aubrey kertoo pyrkivänsä vierailemaan jokaisella niistä.

Ihmiset eivät ole kummastuneita Aubrey O’Dayn ulkonäöstä vaan siitä, että hän muokkaa ilmeisesti kuviaan todella suurella volyymilla. Tämä jos mikä on vahingollista sosiaalisen median kulttuurille ja luo kehopositiivisuuteen turhaa stigmaa. Jos hän on aidosti tyytyväinen itseensä, ei kuvissa tarvitsisi esittää räikeästi sosiaalisessa mediassa jotain aivan muuta.