Fanit huolestuivat Britney Spearsista – kirjoitti sekavaa nettiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Laulaja Britney Spears on viettänyt suurimman osan aikuisiästään erittäin rajoitetussa ympäristössä. Naisen Instagramiin on julkaistu runsaasti materiaalia viime aikoina, joista kaikki eivät ole menneet tarkkasilmäisten fanien seulan läpi sellaisenaan. Yksi huolestuttavimmista julkaisuista on video, jolla hän twerkkaa.

Huoli ei ole noussut itse videosta vaan sen oheen liitetystä tekstistä. Tekstissä ei ole päätä eikä häntää, vaan se on joukko emoji-kuvia ja epämääräistä tekstiä. Osa on veikannut, että nainen on luonut tekstin painamalla automaattisen kirjoituksen näppäimiä summamutikassa, mutta toiset vannovat kyseessä olevan jonkinlainen koodikieli.

Ehkäpä Britney Spears ottaa ilon irti, että saa julkaista sosiaaliseen mediaan mitä ikinä haluaakaan. Hän oli yli vuosikymmenen ajan vanhempiensa holhouksen alla ja voitti itsemäärämisoikeuden takaisin pitkän taistelun jälkeen. Nyt nainen tekee elämässään mitä huvittaa – kirjoittaa vaikkapa puutaheinää.