Foo Fighters perui kaikki keikkansa – rumpalin kuolema syynä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen rockyhtye Foo Fighters on kertonut peruvansa kaikki suunnitellut esiintymisensä. Syynä on yhtyeen rumpalin, Taylor Hawkinsin äkillinen menehtyminen viikonloppuna. Hawkins oli kuollessaan 50-vuotias.

Foo Fighters peruu rumpalin poismenon vuoksi muun muassa suunnitellut Iso-Britannian, Yhdysvaltojen ja Australian kiertueet. Hawkins kuoli kesken Foo Fightersin kiertueen Kolumbiassa, jossa heidän oli määrä esiintyä musiikkifestivaaleilla.

– Käytetään tämä aika surutyöhön, toipumiseen, viettääksemme aikaa läheistemme kanssa ja arvostaaksemme musiikkia ja niitä muistoja, joita saimme yhdessä aikaan. Rakkaudella, Foo Fighters, yhtye tiedotti.

Taylor Hawkins liittyi Foo Fightersiin vuonna 1997. BBC:n mukaan toksikologin alustavassa raportissa muusikon elimistössä löydettiin jälkiä lukuisista päihteistä ja lääkkeistä. Hawkinsin kuolinsyy ei kuitenkaan toistaiseksi ole tiedossa.