Kiss-yhtyeen Helsingin konsertti siirtyy pois Helsinki Hallista

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kiss-yhtye kiertää parhaillaan maailman keikkalavoja End of the Road -kiertueen merkeissä. Kissin jäähyväisiksi mainostettu kiertue ulottuu myös Suomeen, sillä yhtye esiintyy maanantaina 20. kesäkuuta 2022 Helsingissä.

Kissin oli määrä esiintyä Helsingissä Hartwall Arenana ennen tunnetussa Helsinki Hallissa. Esiintymispaikka on kuitenkin vaihtunut, ja yhtye nähdäänkin Helsingin jäähallin lavalla. Muutos ei kuitenkaan vaikuta konsertin päivämäärään, joka pysyy siis samana kuin aikaisemminkin.

Vuonna 1973 perustettu Kiss tunnetaan hiteistään, kuten I Was Made for Lovin’ You, Detrot Rock City ja Love Gun. Yhtye ilmoitti taannoin lopettavansa uransa. Parhaillaan käynnissä oleva kiertue kulminoituu lokakuussa Kalifornian Sacramentossa järjestettävään konserttiin.