Teinivaimo Courtney Stodden meikittömänä biksuissa – muhkea povi vei huomion

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teinivaimona maailmanmaineeseen noussut kohujulkkis Courtney Stodden on julkaissut syksyn aikana huolestuttavia kuvia mielenterveydestään. Yleensä päästä varpaisiin tällätty nainen on kertonut karua todellisuutta paniikkihäiriöistä, ahdistuksesta ja masennuksesta.

Viime aikoina rohkeissa kuvissa useasti poseerannut julkkiskaunotar on nyt ikuistettu somekuvaan poikkeuksellisesti meikittömänä, kun hän oli keikistelemässä uimarannalla harvinaisen rennolla otteella. Päähuomio kuvissa kiinnittyi varmasti noin kolmekymmentä senttiä leuan alapuolelle.

Aikoinaan yli kolme vuosikymmentä vanhemman näyttelijä Doug Hutchisonin kanssa avioitunut Courtney Stodden on ottanut etäisyyttä pintaliitoelämään. Nainen on keskittynyt omaan hyvinvointiinsa ja tasaisempaan elämänrytmiin. Hän on myös kokeillut päihteetöntä elämää.

PÄIVITYS: Otsikossa Courtney Stoddeniin viitattiin aluksi MTV-teiniäitinä, mutta todellisuudessa hän tuli tunnetuksi teinivaimona.