Demi Rose pulahti paljuun – pakarat vääjäämättä pääosassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilaiskurvitar Demi Rose on ryhtynyt rahastamaan innokkaimpia seuraajiaan rohkeilla kuvillaan, mutta hän jakaa edelleen kuviaan myös maksutta sosiaalisen median kanavissa. Nykyisin hänellä onkin jo esimerkiksi Instagramissa yli 18 miljoonaa seuraajaa.

Viime aikoina erityisesti Ibizan maisemissa Välimerellä viihtynyt Demi on nyt suunnannut Alpeille, jossa hän on nauttinut lomastaan muun muassa laskettelurinteessä. Ranskan Courchevelissä hän pulahti näyttävästi paljuun talvisissa maisemissa, mutta odotusten mukaisesti pakarat nousivat vääjäämättä kuvasarjan pääosaan.

Taannoin Demi Rose vihjaili liittyneensä faniensa toiveesta OnlyFansiin, joskaan suoraan hän ei sitä sanonut. OnlyFansiin ilmestyi taannoin tili tähden nimissä. Tiedossa ei kuitenkaan ole, minkälaista materiaalia hän jakaa palvelussa noin 18 euron kuukausimaksua vastaan.