Komediaklubit tehostavat turvatoimia – eivät halua yleisön matkivan Will Smithiä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Oscar-gaalassa taannoin nähty välikohtaus on saanut koomikot ja heidän kanssaan työskentelevät tahot jaloilleen. Yhdysvalloissa komediaklubeilla on jopa tehostettu turvatoimia siinä pelossa, että asiakkaat matkisivat koomikko Chris Rockia gaalassa läimäissyttä Will Smithiä.

New Yorkin Stand Up NY -komediaklubin ikkunaan ilmestyi kyltti, jossa vaaditaan koomikoiden suojelua. Koomikoiden esityksen keskeyttäminen sekä fyysisesti että lavalle huutelemalla on klubilla kielletty. Kieltoa uhmaavat tullaan TMZ-sivuston mukaan poistamaan paikalta.

Turvatoimia on tehostettu myös Laugh Factory -klubeilla. Ketjun toimitusjohtaja Jamie Masada kertoi Hollywood Reporter -lehdelle ilmapiirin muuttuneen uhkaavammaksi pandemiarajoitusten väistyttyä jo ennen Oscar-välikohtausta. Ketjun klubeilla on suunniteltu järjestyshenkilöiden lisäämistä ja jopa metallinpaljastajien asentamista oville.