Aikuisviihdetähden hajareisikyykky sai lateksipuvun pinkeäksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Maailmassa on vain yksi Aletta Ocean, ja hän tietää sen myös itse. Miljoonia seuraajiaan pikkutuhmilla otoksilla hemmotteleva aikuisviihdetähti tietää, mistä naruista hänen tulee vetää katsojia saadakseen. Nainen tuottaa ja julkaisee tekemänsä aikuisviihteen kokonaan itse.

Bisnes kannattaa. Eikä vähiten siksi, että unkarilainen Aletta Ocean on tulikuuma povipommi, joka pitää säännöllistä huolta ulkonäöstään. Nainen on muokannut herkullisimpia kurvejaan plastiikkakirurgian avulla. Osansa ovat saaneet niin pakarat, rinnat kuin huuletkin.

Yksi viimeisimmistä otoksista on seksikkään rouhea. Ocean on pukeutunut kokovartalolateksiin ja seksikkään korkeakorkoisiin kenkiin. Naisen peiliselfie on saanut nopeasti 40.500 tykkäystä, eli saman verran kuin keskikokoisessa suomalaisessa kaupungissa on yhteensä asukkaita.