Britney Spears pulahti uimaan – biksupeppu varasti fanien huomion

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulaja Britney Spears on viettänyt suurimman osan aikuisiästään erittäin rajoitetussa ympäristössä. Naisen Instagramiin on julkaistu runsaasti materiaalia viime aikoina, joista kaikki eivät ole menneet tarkkasilmäisten fanien seulan läpi sellaisenaan. Yksi huolestuttavimmista julkaisuista on video, jolla hän twerkkaa.

Huoli ei noussut itse videosta vaan sen oheen liitetystä tekstistä, joka oli todella sekavaa. Nyt Spears on julkaissut jo uutta materiaalia, ja kuvassa hän pulahtaa uimaan aurinkorannalla. Keltaisissa biksuissa veteen suunnanneen popkaunottaren takapuoli näkyi kuvassa vielä veden pinnalla, mikä oli varsinkin hänen miespuolisten faniensa mieleen. Kuvassa Britney pyytääkin seuraajiaan moikkaamaan takapuoltaan.

Ehkäpä Britney Spears ottaa ilon irti, että saa julkaista sosiaaliseen mediaan mitä ikinä haluaakaan. Hän oli yli vuosikymmenen ajan vanhempiensa holhouksen alla ja voitti itsemäärämisoikeuden takaisin pitkän taistelun jälkeen. Nyt nainen tekee elämässään mitä huvittaa – kirjoittaa vaikkapa puutaheinää.