June ”Mama June” Shannon löysi uuden rakkaan – edellinen poikaystävä joutui vankilaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amerikkalaisen Alana Thompsonin, eli Honey Boo Boo -lapsimissin äiti June ”Mama June” Shannon joutui turmion tielle tavattuaan ex-poikaystävänsä Geno Doakin. Mies joutui vankilaan huumausainerikoksista ja Mama June jätti hänet.

Mama June veti viime vuosina koko elämänsä ja ulkonäkösaavutuksensa vessanpöntöstä alas sorruttuaan huumausaineiden käyttöön. Hän myi talonsa, menetti lapsensa ja lihoi hurjasti. Kun hän viimein pääsi kuiville, päätti nainen jatkaa elämäänsä ilman narkkaripoikaystäväänsä. Hän rakastui alkuvuodesta uuteen mieheen, 34-vuotiaaseen Justin Stroudiin. Nyt kaksikko on nähty sormuskaupoilla.

Page Six kertoo, että realitytähti havaittiin ostamassa sormuksia uuden poikaystävänsä Justin Stroudin kanssa Kay Jewelers Storessa Auburn Mallissa Auburnissa, Yhdysvaltojen Alabamassa tällä viikolla. Stroud on uusi tuttavuus, jolla on myös historiaa huumausainerikosten kanssa. Pari nähtiin viimeksi julkisesti yhdessä tammikuussa ratsastamassa karusellilla ja vaihtamassa suudelmia valokuvaajien edessä. Honey Boo Boo on huostaanotettu ja asuu siskonsa luona. Mama Junen kuntoutuksesta kertova realityohjelma käynnistyy jälleen toukokuussa Yhdysvalloissa.