JussinHessu-kulttuuripalkinto Tampereen Keskustorin kesäkeitaalle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tampereen ja Tammerkosken Nuorkauppakamarien vuosittain jakaman JussinHessu-kulttuuripalkinnon on tänä vuonna saanut Tampereella toimiva Keskustorin kesäkeidas. Tampereen ensimmäinen yhteisterassi kasvaa tulevana kesänä 11 ravintolan ja 500 asiakaspaikan ravintolakeskittymäksi aivan kaupungin keskustassa.

Kuva: Stara

Kesäksi 2022 Keskustorin kesäkeitaan ravintolat ovat Bodega Salud, Hoax & Tiima, Los Pollos, Pella´s café, Ravintola Hook, Ravintola Maranga, Ravintola Pons, Ravintola Ukkometso, Sasor Restaurant & Winebar, SAWUkeidas ja Teerenpeli Tampere.

JussinHessu-kulttuuripalkinto on vuodesta 1991 jaettu Tammerkosken Nuorkauppakamarin ja Tampereen Nuorkauppakamarin tunnustus merkittävistä kulttuuriteoista. Palkinnon ovat saaneet vuosien varrella muun muassa Jonne Aaron, Popeda, Arimo Mustonen, Juice Leskinen, Rajaportin Sauna, Tampereen Teatterikesä, Blockfest, Särkänniemen huvipuisto, Uhana Design ja Musiikkiteatteri Palatsi.