Game of Thronesin spinoff-sarja käynnistyy – päivämäärä paljastui

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Valtavat katsojaluvut haalinut Game of Thrones päättyi kahdeksan tuotantokauden jälkeen vuonna 2019. Game of Thronesin maailmaan kuitenkin palataan jälleen tänä vuonna, kun sen ensimmäinen spinoff-sarja House of the Dragon saa alkunsa.

House of the Dragon alkaa HBO Max -palvelussa 22. elokuuta 2022. Sarja sijoittuu aikaan 200 vuotta ennen Game of Thronesia ja kertoo, kuinka Targaryenin suku ajautui veriseen sisällissotaan. Sarja perustuu George R.R. Martinin kirjaan Fire and Blood.

House of the Dragonin päärooleissa nähdään muun muassa Matt Smith, Emmy D’Arcy, Paddy Considine, Olivia Cooke ja Rhys Ifans. Sarjan ensimmäinen kausi koostuu kymmenestä jaksosta. Suunnitteilla on myös muita Game of Thronesin maailmaan ja sen historiaan sukeltavia spinoff-sarjoja.