Jenna estottomassa iltapuvussa – puuttuiko asusta jotain?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijänä ja tanssijana tunnettu Jenna Dewan sai taannoin uuden miehensä Steve Kazeen kanssa pojan, jonka he nimesivät Callum Michael Rebel Kazeeksi. Viime aikoina perhe on viettänyt rauhallista kotielämää ja nauttinut uudesta tulokkaastaan. Aiemmin hyvinkin aktiivinen Jenna julkaisee nykyisin kuvia arjestaan melko harvakseltaan.

Viikko sitten Oscar-juhlintaan Vanity Fair -lehden julkkisjuhlissa osallistunut Jenna oli pukeutunut estottomaan asuun, jonka yläosassa olivat lähes pelkästään rintaliivit. Asusta vaikutti puuttuvan jotain, vaikka sen tarkoitus oli toki olla poikkeuksellisen niukka.

Jenna Dewan kertoi aiemmin haastattelussa harrastavansa pilatesta ohjaajansa kanssa videopuhelun avulla kolmesta neljään kertaan viikossa. Tähti myös paljasti noudattavansa tällä hetkellä kasviperäistä ruokavaliota, koska sillä hänen kehonsa toimii parhaiten. Dewan lähestyminen aterioiden terveellisyyttä kohtaan on 80-20 -dieetti, jossa 80 prosenttia ajasta syödään terveellisesti ja 20 prosenttia ruoista saa pyhittää herkuttelulle.