MTV: Nelli Matula tunnustautui Club for Five -faniksi – sai bändin levylleen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomalainen poptähti Nelli Matula julkaisi perjantaina odotetun Kiltti tyttö -albuminsa. Nyt 26-vuotias laulaja-lauluntekijä on paljastanut saaneensa yhden fanittamansa yhtyeen mukaan albumille. Yhtye edustaa tyylilajiltaan melko radikkaalistikin Matulan linjasta erottuvaa musiikkia.

Nelli Matulan Ojaan-kappaleella vierailevat sekä Pyhimys että suomalainen a cappella -yhtye Club for Five. Tähti kertoi MTV:n Uutisaamu-ohjelmassa faittaneensa yhtyettä pienestä pitäen. Matulan perheen mökillä olleesta Ensi-Ilta -levystä muodostui muusikon lapsuuden määrittävä musiikkiteos, jota hän opetteli jopa ulkoa.

– Paras ystäväni on minun paras ystäväni sen takia, että hänkin fanitti levyä. Perustimme yhdessä tyttökvartetin yläasteella. Olen todella fanittanut sitä albumia, Matula kuvaili.

Matulan mukaan Club for Fiven mukaan saaminen levylle tuli hänelle lopulta iloisena yllätyksenä. Laulajan mukaan hänellä meni zoom-palaverissa jauhot suuhun niin rajusti, että hän meni aivan sanattomaksi.