Temptation Islandissa eronnut Viivi löysi uuden rakkaan – paljasti menneensä kihloihin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Viivi Varpanen oli mukana Temptation Island Suomi -realitysarjan kuudennella ja kahdeksannella kaudella silloisen kumppaninsa Lance Wahlbergin kanssa. Pariskunnan tie päättyi kahteen kertaan eroon, mutta nyt Viivi on löytänyt rinnalleen uuden rakkaan.

Viivi Varpanen julkaisi Instagram-tilillään kaksi yhteiskuvaa nykyisen rakkaansa kanssa. Toisessa kuvassa pariskunta on käsikkäin, ja heidän nimettömissä sormissaan nähdään kihlasormukset.

– Kerranki joku edustava kuva meistä(kun tää yks ei nuku…) + tää kevät alko aika mukavasti, Viivi kirjoitti.

Viivin ja Lancen ensimmäinen vieraili Temptation Islandilla päättyi eroon viimeisellä iltanuotiolla, mutta myöhemmin pari päätyi takaisin yhteen. Pariskunta osallistui ohjelmaan jälleen kahdeksannella tuotantokaudella. Silloin Viivi ja Lance poistuivat saarelta kesken kauden ja erosivat lopullisesti.