Tiger Kingin Joe Exotic rakastui – vankilaromanssi etenee avioliittoon

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Supersuosiota niittäneestä Tiger King -suoratoistosarjasta julkisuuteen noussut Joe Exotic jätettiin taannoin kylmästi kesken vankeustuomion, kun hänen aviomiehensä Dillon Passage ilmoitti ottavansa eron miehestä. Nyt Joe Exotic on astumassa avioliittoon entisen vankilakaverinsa kanssa.

Exotic on rakastunut John Graham -nimiseen mieheen. Kyseessä on murrosta ja ampuma-aserikoksesta tuomittu rikollinen, jonka kanssa Exotic tutustui Yhdysvaltojen Teksasissa sijaitsevassa vankilassa viime vuoden tammikuussa. Graham on nyt vapautunut vankilasta, mutta kaksikko suunnittelee avioliittoa, Mirror-lehti uutisoi.

Joe Exotic haki ratkaisua pitkään tuomioonsa uudella oikeudenkäynnillä. Entinen eläintarhanpitäjä tulee viettämään vankilan muurien sisällä näillä näkymin yhteensä 21 vuotta. Eläintarhanpitäjä on halunnut tuomiotaan lyhennettäväksi sairastamansa aggressiivisen syövän vuoksi.