Mikä kaunotar! Alisa Voronkova poseerasi näyttävästi uima-altaalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miss Suomi -tittelinsä myötä suomalaisille tutuksi tullut kaunotar Alina Voronkova tunnetaan nykyisin myös sosiaalisen median julkkiskaunottarena, joka julkaisee upeita kuvia elämästään ja arjestaan. Taannoin avioitunut kaunotar on viime päivinä julkaissut upeita kuvia aurinkolomaltaan.

Upea missikaunotar poseeraa kuvissaan uima-altaalla leopardikuvioisissa biksuissa ja nostattaa varmasti monien suomalaisten lomakuumetta. Sama vaikutus kuvilla oli myös Alinaan itseensä, sillä hän kertoo kaipaavansa kuvien värikkääseen ympäristöön.

Teatteria nuorena harrastanut inkeriläisjuurinen Alina Voronkova osallistui kauneuskilpailuihin jo kouluikäisenä. Hän on sittemmin saanut urallaan monia missititteleitä, kuten Mikkelin Neito 2015 ja Miss MP 2017, mutta lopulta hän sai myös haaveilemansa Miss Suomen tittelin. Vapaa-ajallaan Alina on kertomansa mukaan kodin hengetär, joka rakastaa siivoamista ja ruoanlaittoa.