Hämmentävä näky – auto jäi jumiin jätepuristimen päälle

Autot Ohhoh! · Tim Isokivi

Liikenteessä voi tulla vastaan monenlaisia vaaroja, mutta harva autoilija todennäköisesti osaisi odottaa jätepuristimeen joutumisen olevan yksi niistä. Toisin oli kuitenkin lähellä käydä taannoin Yhdysvaltojen Mainessa.

Autoilija oli kääntynyt väärään suuntaan Millinocketissa sijaitsevalla kaatopaikalla. Hänen autonsa päätyi jumiin jätepuristimen yläpuolella, ja oli vaarassa pudota alas. Paikalle hälytettiin poliisi ja palokunta.

Palokunta onnistui lopulta pelastamaan kuljettajan pois ajoneuvosta. Hän selvisi onnettomuudesta säikähdyksellä. East Millinocketin poliisilaitoksen mukaan auto puolestaan saatiin pois jätepuristimen yläpuolelta paikallisen hinausfirman avustuksella.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.