Biksupeppu tyrmäävässä pääosassa – Izabel Goulart aurinkolomalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallikaunotar Izabel Goulart on tehnyt viime vuosien aikana kiitävää nousua muotimaailmassa ja hän onkin jo saanut vankan jalansijan alalla Victoria’s Secretin mallia. 36-vuotiaalla kaunottarella on myös suuri seuraajajoukko sosiaalisessa mediassa, kun hänen upeita kuviaan janoavat yli 4,6 miljoonaa fania.

Tällä kertaa Izabel poseeraa näyttävästi aurinkoisissa tunnelmissa ja pukeutuneena paitsi pieneen siniseen toppiin myös erittäin niukkoihin biksuihin. Luonnollisesti hän esitteli samalla myös takapuoltaan seuraajilleen.

Izabel Goulart on aiemmin kertonut pitävänsä vartalostaan huolta kuin huippu-urheilija, mikä todella näkyy. Goulart on kertonut harrastavansa potkunyrkkeilyä, pilatesta, juoksemista ja painojen nostelua. Goulart ryhtyi ammattimallin uralle verrattain myöhään, mutta hän on ehtinyt silti saada hyvin jalansijaa.