Mike Tyson lanseerasi korvan muotoiset kannabiskarkit – idean taustalla kohua aiheuttanut nyrkkeilyottelu

Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Entinen raskaansarjan nyrkkeilijä Mike Tyson perusti taannoin kannabistuotteita valmistavan Tyson 2.0 -yrityksen. Yksi brändin tuotteista on kannabismakeinen Mike Bites. Karkit muistuttavat muodoltaan korvaa, josta puuttuu palanen.

Mike Bites -kannabismakeisten taustalla on Mike Tysonin ja Evander Holyfieldin vuonna 1997 suurta kohua herättänyt nyrkkeilyottelu. Ottelu päättyi Tysonin puraistua irti palasen Holyfieldin oikeasta korvalehdestä. Tyson diskattiin ja hänen nyrkkeilylupa peruttiin, joskin myöhemmin hän sai sen takaisin.

Mike Bites -makeisia myydään Yhdysvaltojen Kalifornian, Massachusettsin ja Nevadan osavaltioissa, joissa kannabis on sallittu. Huffpost-lehden mukaan Coloradon osavaltiossa korvan muotoisia makeisia ei sen sijaan myydä. Paikallinen laki kieltää myymästä syötäviä kannabistuotteita, mikäli ne ovat esimerkiksi ihmisten, eläinten tai hedelmien muotoisia.