Marika Fingerroosin somekuva venyttää sääntöjen rajoja?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kohukaunotar Marika Fingerroos on jättänyt viime vuosina pintajulkisuuden taakseen ja esitellyt elämäänsä lähinnä sosiaalisessa mediassa. Fingerroos jakaa usein upeita poseerauksiaan sosiaalisen median seuraajilleen. Nyt Fingerroos on säväyttänyt faninsa rohkealla peppukuvallaan.

Julkaisemassaan otoksessa Marika pyllistelee kaiteeseen biksuissa nojaillen ja kamera on ollut suoraan hänen peppunsa takana. Kuva saa taatusti jokaisen hänen seuraajansa haukkomaan happea. Maaliskuun lopussa Marika avasi intiimivälineitä myyvän Sain.fi-verkkokaupan yhdessä ystäviensä kanssa. Hän kertoo testanneensa kaikki tuotteet myös itse. Tuotteiden nimiä ovat muun muassa Herkkutatti, Ruusu, Delfiini, Pääskynen ja Pupu.

Kohukaunottaren vuodet jo taakseen jättänyt 43-vuotias Marika Fingerroos, nykyinen Marika Tupila, nousi aikoinaan julkisuuteen salasuhteellaan kyläkauppias Vesa Keskiseen. Kohujulkkis levytti vuoden 2005 kesällä Salarakkaat-nimellä albumillisen discopoppia. Duon toinen osapuoli oli salarakas-kollega Martina Aitolehti.