Ostitko Atrian kanasalaatin? Pakkausvirhe voi aiheuttaa vaaraa allergikoille

Ruoka Terveys · Tim Isokivi

Elintarvikevalmistaja Atria on tiedottanut vetävänsä myynnistä erän kanasalaattia. Takaisinvedon taustalla on pakkaukseen päätynyt virhe, jonka vuoksi tuote voi aiheuttaa vaaraa allergikoille.

Takaisinveto koskee Atria Ateriasalaatti Kana-Texmex 270 g -tuotetta, jonka viimeinen käyttöpäivä on 15.4.2022. Osa erän kanasalaateista on pakattu virheellisesti Atrian Perunasalaatin rasiaan, eivätkä sen tuotetiedot pidä paikkansa. Ateriasalaatti Kana-Texmex sisältää vehnää ja saattaa aiheuttaa oireita vehnäallergikoille sekä keliaakikoille.

Atrian mukaan tuote on muilta osin laadultaan hyvä ja turvallinen. Kuluttajia pyydetään ottamaan yhteyttä Atrian kuluttajapalveluun ja lähettämään kuvan virheellisestä tuotepakkauksesta sekä tuotteesta.