Esko Eerikäinen esitteli uutta tatuointiaan – yhteiskuva tyttären kanssa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Juontaja Esko Eerikäinen tunnetaan tähtenä, jonka iholla on runsaasti tatuointeja. Salatuissa elämissäkin maaliskuusta lähtien näytellyt 48-vuotias tähti esitteli taannoin selkäänsä ottamaa tatuointia, joka esittää Akseli Gallen-Kallelan vuonna 1897 maalaamaa Lemminkäisen äiti -taideteosta.

Nyt Esko Eerikäinen on jälleen esitellyt somessa uusia tatuointejaan. Niistä ensimmäinen on juontajan ja hänen tyttärensä Victoria -tyttären yhteiskuva minimalistiseen tyyliin toteutettuna. Eerikäinen esitteli myös valokuvaa, johon tatuointi pohjautuu.

Toinen Eerikisen uusista tautoinneista on poskeen otettu pienikokoinen risti. Molemmat tatuoinnit on toteutettu hand poke -tyyliin ilman varsinaista tatuointikonetta. Eerikäinen kiitteli tuhansia tykkäyksiä saaneiden kuvien yhteydessä tuoreiden tatuointiensa tekijää.