Perheessä on kuusi lasta – neljä niistä on nukkeja

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvalloissa asuvalla Christinalla ja Billillä on kaksi tytärtä. He ovat neljävuotias Grace ja kaksivuotias Joy. Pariskunta haluaisi laajentaa perhettään. Nyt heillä on elävien lasten lisäksi neljä nukkea, joita perhe kohtelee oikeiden vauvojen tavoin.

– Kuuden lapsen ruokkiminen aamuisin on työlästä, Bill huokaisee videolla.

Nuket ovat oikeiden vauvojen näköisiä, mutta eivät tietenkään käyttäydy kuin aidot ihmislapset. Perhe ottaa nuket mukaan retkille ja erilaisiin tapahtumiin. Perhe harrastaa tavallaan roolipeliä nukkejen kanssa ja saavuttavat siten tietynlaisen mielentilan hoitaessaan pienokaisia. Nukkeharrastuksestaan julkista tehnyt pariskunta kohtaa runsaasti vihapuhetta netissä, mutta heillä ei ole aikomusta lopettaa harrastusta.