Sylvie Meis paljasti biksuvartalonsa – kuin fitness-tähti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Malli, juontaja ja ex-jalkapallovaimo Sylvie Meis esiintyi vielä taannoin julkisuudessa ex-miehensä Van der Vaartin sukunimellä, mutta on sittemmin palauttanut käyttöönsä alkuperäisen sukunimensä. Hollantilaiskaunotar on viime aikoina ollut usein paparazzien huomion kohteena.

Nyt Sylvie Meis on poseerannut upeissa lomakuvissa Espanjan Teneriffalla, jossa hän on viime aikoina lomaillut. Sylvien vartalo on edelleen huippunäyttävä ja muistuttaa lähinnä fitness-harrastajien ulkoista olemusta.

Sylvie Meis, entinen Sylvie van der Vaart, on työskennellyt mallintöidensä ohella Fox Kids ja TMF -televisiokanavilla. Hänet valittiin vuonna 2003 Hollannin seksikkäimmäksi naiseksi. Neitokainen oli aiemmin tunnetuksi futisvaimona, sillä hän oli aiemmin naimisissa jalkapalloilija Rafael van der Vaartin kanssa.