Breaking Bad -tähdet mukana Better Call Saulin viimeisellä kaudella – alkaa huhtikuussa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suositun Better Call Saul -sarjan viides ja viimeinen tuotantokausi alkaa huhtikuussa. Breaking Badin spinoff-sarjan keskeisessä roolissa on Bob Odenkirkin näyttelemä asianajaja Saul Goodman.

Breaking Badin päärooleja esittäneitä Bryan Cranstonia ja Aaron Paulia ei ole toistaiseksi nähty Better Call Saulissa. Viimeisellä kaudella asiaan tulee kuitenkin muutos. Tuottaja Peter Gouldin mukaan Cranstonin ja Paulin näyttelemät Walter White ja Jesse Pinkman tulevat vielä vierailemaan sarjassa.

– En halua spoilata asioita yleisölle, mutta ensimmäinen kysymys sarjan alkaessa oli ”tulemmeko näkemään Waltin ja Jessen?”. Kysymyksen välttelyn sijaan vastaan vain kyllä, Gould paljasti PaleyFest-tilaisuudessa Varietyn mukaan.

Saul Goodmania näyttelevä Bob Odenkirk vihjasi sarjojen juonikuvioiden punoutuvan viimeisellä kaudella vielä aikaisempaa enemmän toisiinsa. Better Call Saulin viides ja viimeinen kausi nähdään Suomessa Netflixissä 19. huhtikuuta alkaen.