Muistatko vielä Sarah Michelle Gellarin? Todellinen biksukaunotar nykyisin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Sarah Michelle Gellar paljasti taannoin, että heidän perheessään on alettu katsomaan lasten kanssa sarjaa, jonka päänäyttelijänä äiti toimii. Kyseessä oleva sarja on tietenkin Buffy, vampyyrintappaja. Charlotte-tytär ja Rocky-poika ovat innoissaan asiasta.

Sarah ei ole kovin aktiivinen sosiaalisessa mediassa, mutta nyt hän on julkaissut upean kuvasarjan lomaltaan. Siinä hänet nähdään luonnollisesti myös biksuissa, ja kuvien perusteella näyttelijätär onkin edelleen huippunäyttävässä kunnossa.

Sarah Michelle Gellar on ollut mielissään siitä, että lapset ovat pitäneet äidin sarjasta. Rocky on jopa alkanut ajattelemaan, että äiti on siisti tyyppi. Tytär on kuitenkin ollut harmissaan siitä, että hän ei ole saanut tarkentaviin kysymyksiinsä vastauksia, koska näyttelijä ei ole muistanut enää vuosikymmenien jälkeen pieniä yksityiskohtia kuvauksista.