Charly Jordanin näyttävä peppushow jatkuu

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sosiaalisen median tähti Charly Jordan poseeraa nykyisin jo yli kolmelle miljoonalle seuraajalle. Kaunottaren suosio kasvaa hänen näyttävien kuviensa ansiosta, sillä yleensä Charly poseeraa somessa bikineissä tai muuten vähäpukeisena.

Rantakuntoaan usein someseuraajilleen esittelevä DJ-kaunotar on tällä kertaa keikistellyt niukoissa biksuissa, jotka loistivat paitsi pienellä koollaan myös sateenkaaren väreissä. Ahkerasti pakaroitaan esittelevä Charly nosti taas takapuolensa pääosaan kuvakoosteessaan.

Los Angelesissa asuva ja DJ-uraa parhaillaan tekevä sosiaalisen median julkkiskaunotar Charly Jordan on viime aikoina julkaissut usein näyttäviä bikinikuviaan sosiaalisessa mediassa. Nykyisin Jordan työstää myös omaa kuntoiluohjelmaansa verkossa, ja viime aikoina Charly on kunnostautunut myös videobloggaajana. Jordan poseeraa nykyisin jo yli kolmelle miljoonalle seuraajalle.