Juustonaksuja himoinnut sorkkaeläin tunkeutui autoon – päätyi lyhyelle huviajelulle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Pekarit ovat sikojen amerikkalaisia sukulaisia, joita tavataan Yhdysvaltojen lounaisosista aina Argentiinaan saakka. Nyt yksi lajin edustaja on noussut otsikoihin hämmentävän tapahtumaketjun seurauksena.

Nälkäinen pekari oli tunkeutunut Yhdysvaltojen Arizonassa asuvan perheen Subaru-autoon yöllä auki jääneen takaluukun kautta. Sorkkaeläimen oli houkutellut ajoneuvoon sisällä ollut Cheetos-juustonaksupussi. Pekarin ahneus kostautui takaluukun sulkeuduttua.

Ansaan jäänyt Pekari oli yrittäessään paeta repinyt irti osan auton kojelaudasta. Vapaa-asentoon menneen vaihteen vuoksi ajoneuvo kulki itsekseen pois perheen pihalta ja läheisen autotien halki. The Guardian -lehden mukaan pekari pakeni takaisin luontoon tilannetta ihmettelemään saapuneen poliisin avattua auton oven.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.