Lentomatkustaaja uhkaa vankeustuomio – näytti takapuolta ja heitti toista matkustajaa oluttölkillä

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Irlantilaista jalkapallovalmentajaa uhkaa jopa 20 vuoden vankeustuomio asiattomasta käyttäytymistä lennolla. 29-vuotiaan Shane McInerneyn kerrotaan käyttäytyneen uhkaavasti henkilökuntaa ja muita matkustajia kohtaan Delta-yhtiön matkustajakoneen lennolla Dublinista New Yorkiin.

McInerney ei totellut henkilökunnan toistuvia pyyntöjä käyttää kasvomaskeja. Hän oli myös heittänyt toista matkustajaa oluttökillä ja näyttänyt takapuoltaan lentohenkilökunnalle sekä muille matkustajille. Koneen valmistautuessa laskuun valmentaja ei suostunut istumaan paikallaan.

Matkan aikana jopa lentäjä yritti puuttua tilanteeseen pitämällä McInerneylle puhuttelun. Keskustelun aikana jalkapallovalmentaja otti lippalakkinsa ja laittoi tämä lentäjän päähän. McInerney myös uhkaili lentäjää nyrkillään ja kehotti tätä olemaan koskematta häneen.

Entinen ammattijalkapalloilija matkusti Yhdysvaltoihin aloittakseen työt valmentajana Floridassa sijaitsevassa jalkapalloakatemiassa. Hänet pidätettiin Daily Beast -lehden mukaan John F. Kennedyn kansainväliselle lentoasemalla koneen laskeuduttua.