Mies omistanut elämänsä Britney Spearsille – käyttänyt 100 000 dollaria fanituotteisiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Pennsylvaniassa asuva Zachary Gordon-Abraham on kovan luokan Britney Spears -fani. Hän on omistanut koko elämänsä poplaulajan jumaloimiseen ja hän on hankkinut kaikki saatavilla olevat fanituotteet itselleen. Tavaran arvo on 100.000 dollaria, eli 88.000 euroa.

– Olen koukussa Britney Spearsiin! Koko ulkonäköni ja elämäntapani perustuvat hänen ympärilleen. Minulla on Britneyn tuotteista melkein kaikki mitä on olemassa. Minulla on albumeita, harvinaisia ​​versioita levyistä, nukkeja, kiertueohjelmia, kiertue-t-paitoja, Gordon-Abraham esittelee ja on pyhittänyt tuotteille kokonaisen huoneen talostaan.

Hän on kuunnellut ja fanittanut Britney Spearsia lapsesta asti. Ei ole vaikea arvata, minkä teeman tatuointeja mieheltä löytyy. Monen mielestä fanittamisessa on myös yksi erikoinen huomio – mies on sattumalta hyvin paljon samannäköinen kuin Britney Spears ja voisi olla ulkonäkönsä puolesta laulajan biologinen veli.