Suomen kinkyin paikkakunta selvisi – eniten käsirautoja makuuhuoneessa

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Roolileikit ja siihen kuuluvat välineet ovat osa monien aikuisten makuuhuoneissa tapahtuvia leikkejä. Paikkakuntien aktiivisuudessa on kuitenkin eroja, ja nyt on selvinnyt, että erityisesti hattulalaiset eivät kaihda käsirautoja, köysiä ja kahleita.

Hattulassa on ostetaan vuoden aikana Suomessa eniten bondage-tuotteita asukasmäärään nähden. Tilastot ovat peräisin eroottisten tarvikkeiden verkkokaupalta Sinfulilta, joka on koonnut ja analysoinut yrityksen kaikki lähes miljoona tilausta vuodelta 2021.

Ihmisen hyvinvointi on paljon muutakin kuin yleistä terveyttä. Kyse on myös oman seksuaalisuuden tunnistamisesta, halujen ja kehon huolehtimisesta ja siitä, että asiaan kuuluu paljon muutakin kuin varsinaisia akteja.

– Ihmisiä kiinnostavat tuotteet, jotka tuovat heitä entistä lähemmäksi kumppaniaan, asiantuntija Ditte Jensen toteaa.