Miamin muskelinainen sokkotreffeillä – tutiseeko miehen puntti himosta vai pelosta?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Miamin muskelinaisena kuuluisuuteen noussut Rahki Giovanni on muuttunut melkoisesti siitä kuntosaliyrittäjästä, joka hän oli muutama vuosi sitten. Lihaksikas kuntoilija on nykyään muodokas yksinhuoltajaäiti. Persoona ei ole kuitenkaan himmentynyt äitiyden myötä – päinvastoin.

Hän saa mukavan miehen kanssaan sokkotreffeille. Kyseessä on molempien ensimmäinen kerta, kun he tapaavat henkilön ilman etukäteistietoa hänestä. Kaksikko kilistelee tapaamista tequilalla ja se varmasti rentouttaa jännittävässä tilanteessa. Rahki uskaltaakin pian kertoa alle puolen vuoden ikäisestä lapsestaan ja siitä, että pienokaisen isä asuu muualla.

Valitettavasti rakkautta ei voi pakottaa ja Rahki saa enemmän kaveriviboja miehestä kuin romanttisia tunteita. Hän on kuitenkin vaikuttunut miehen herrasmiestavoista ja antanee mahdollisuuden toisille treffeille.