Polkupyörän jarrukahva upposi teinin jalkaan – video ei sovi herkille

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Uudessa Stuck-realitysarjassa sukelletaan lääketieteen maailmaan. Ohjelmassa poistetaan esineitä ihmisen vartalosta. Tällä kertaa leikkauspöydälle päätyy teini-ikäinen Jasmine, jonka pyöräilyreissu on päättynyt ikävästi.

Reidessä kulkee suuria verisuonia, jotka vahingoittuessaan saavat ihmisen menettämään verta hengenvaarallisen määrän. Tohtori Larry Mellick pohti päänsä puhki, kuinka Jasminen reiteen uponnut käsijarru saataisiin irti mahdollisimman turvallisesti ja ilman, että se rikkoisi jalkaa lisää.

Jasmine pyysi lääkäreitä nukuttamaan hänet, mutta se olisi voinut tehdä tilanteesta vaarallisemman verenvuodon kannalta. Sen sijaan hän sai seuraksi hoitajan, jonka tehtävänä oli kiinnittää Jasminen huomio pois jalasta siksi aikaa, kun Mellick selvitti jarrutuskahvan irrottamista. Jalassa törröttävään jarrukahvaan koskeminen sai Jasminen huutamaan kivusta.

Puudutusaine auttoi ja lääkäri veti kahvan irti. Se tuli ulos nopeasti jättäen jälkeensä suuren reiän. Jasminen onneksi se ei vahingoittanut suuria verisuonia. Toipuminen kesti puoli vuotta.