Salkkaritähdet Kerttu Rissanen ja Sami Uotila kihloihin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Salatut elämät -sarjasta tunnetut Sami Uotila ja Kerttu Rissanen ovat vieneet parisuhteensa uudelle tasolle. Pariskunta on paljastanut menneensä kihloihin.

51-vuotias Uotila ja 26-vuotias Rissanen paljastivat romanttisen uutisen Instaramissa. He esittelivät kihlasormuksiaan molempien tileillä julkaistuissa kuvissa sydänemojien kera. Pariskunta kihlautui Berliinissä, jossa he ovat lomailleet pääsiäisen aikana.

Huhut Salatut Elämät -tähtien suhteesta alkoivat vuonna 2018, ja seuraavana vuonna pari vahvisti seurustelevansa. Uotila näytteli sarjassa Aki Nikkistä ensin vuosina 1999-2002, ja palasi rooliin jälleen vuonna 2014. Uotila puolestaan näytteli sarjassa vuodesta 2014-2020, minkä jälkeen hänet on nähty muun muassa Selviytyjät Suomi -realitysarjassa.

 

https://www.instagram.com/p/CckbrOztnbL/