ASAP Rocky pidätetty – oli palaamassa lomalta Rihannan kanssa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hiphop-tähti ASAP Rocky pidätettiin poliisin toimesta Los Angelesin kansainvälisellä lentoasemalla keskiviikkona 20. huhtikuuta. Los Angelesin poliisilaitoksen mukaan tähti pidätettiin viime syksynä tapahtuneen ammuskelutapaukseen liittyen.

Ampumisvälikohtaus tapahtui Los Angelesissa 6. marraskuuta 2021. CNN-uutissivuston mukaan tapaus alkoi kahden henkilön välisellä sanaharkalla, jonka kärjistymisen seurauksena epäily ampui toista osapuolta käsiaseella. Uhri vammautui välikohtauksessa lievästi.

Ammuskelun seurauksena epäilty ja kaksi muuta miestä pakeni tapahtumapaikalta juosten. Epäilty tunnistettiin poliisin mukaan 33-vuotiaaksi Rakim Mayersiksi, joka tunnetaan myös artistinimellä ASAP Rocky. Tähti on sittemmin vapautettu 550 000 dollarin takuusummaa vastaan.

ASAP Rocky oli pidätyshetkellä palaamassa Kaliforniaan Barbadokselta, jossa hän lomaili tyttöystävänsä, laulaja Rihannan kanssa. Rihanna odottaa parhaillaan pariskunnan yhteistä lasta.