Akseli Herleville ravintola-alan arvostettu palkinto: ”Never give up, never surrender”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen ravintola-ala kärsi koronakriisin aikana merkittävästi, koska Sanna Marinin johtama hallitus asetti ravintoloiden toiminnalle merkittävästi tiukemmat rajoitukset kuin lääketieteellisin perustein olisi ollut tarpeellista. Eräs näitä perusteettomia rajoituksia näkyvästi vastustanut ravintoloitsija oli julkkiskokki Akseli Herlevi.

– En suoraan väitä tätä korruptioksi, mutta on se nyt mielessä käynyt. Että täällä me eletään peräpohjolassa ja tehdään just niin kuin sanotaan. Mulle riittää, julkkiskokki ja yrittäjä Akseli Herlevi kirjoitti taannoin #NYTRIITTÄÄ-kampanjan yhteydessä.

Nyt Herlevi on saanut hotelli- ja ravintola-alan arvostetun PRO-palkinnon yrittäjäsarjassa. Useista televisio-ohjelmista ja Naughty BRGR -ravintolaketjun perustajana tunnettu Herlevi on ymmärrettävästi mielissään juuri ravintola-alan ammattilaisten hänelle äänestämästä tunnustuksesta.

– Voitin ravintola-alan merkittävimmän palkinnon eli Pro pokaalin yrittäjäkategoriassa! Ei oo nyt sanoja, mutta tuntuu tän koronanperkeleen jälkeen aika makealta että ravintola-ala huomioi tällaisella tunnustuksella tätä taistelua! Siteerasin voittopuheen lopussa @raappanaman biisiä. Oon kaatunu seittemän kertaa, mutta noussu kahdeksan. Sitä on yrittäjyys. Kun tulee iskuja vastaan, ni kysytään vaan että pataan vai kakkoseen. Antaa tulla vaan. Never give up, never surrender, Herlevi kirjoittaa.