Tiger King -tähti Carole Baskin haastoi Netflixin oikeuteen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tiger King -dokumenttisarjasta tunnettu Carole Baskin on aloittanut oikeustoimet sarjaa esittävää Netflixiä vastaan. Baskinin mukaan sarjan tulevalla toisella kaudella käytetään hänestä kuvattua materiaalia ilman lupaa.

Oikeuden pöytäkirjojen mukaan Tiger King -ohjaajat Eric Goode ja Rebecca Chaiklin olivat toistuvasti kertoneet, että Baskinista ja hänen Big Cat Rescue -eläinsuojastaan kuvattua materiaalia käytettäisiin vain yhdessä dokumenttielokuvassa. Baskin ja hänen aviomiehensä vaativat Netflixiä ja Royal Goode Productions -tuotantoyhtiötä poistamaan heistä kuvatun materiaalin Tiger Kingin jatko-osasta.

Tiger King saa jatkoa Netflixissä 17. marraskuuta viiden uuden jakson muodossa. Deadline-sivuston mukaan Baskinin oikeustoimet eivät ehdi vaikuttamaan tulevien jaksojen sisältöön ainakaan toistaiseksi.